Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Borsliber, magnetløfter m.v. - alt i kvalitetstilbehør

Vi forhandler en række tilbehør til maskiner inden for metalindustrien. I vores sortiment finder du blandt andet Vertex maskintilbehør, borslibere, magnetløftere og meget mere. Vi har over 5000 varenumre på vores lager, som vi forhandler til konkurrencedygtige priser. Vi leverer vores varer til virksomheder i hele landet. Du kan læse mere om et udvalg af vores tilbehør til maskiner herunder.

Send en forespørgsel på tilbehør til din virksomhed via vores kontaktformular eller ring til os på 56 39 02 04.

Kontakt os

Borsliber

Trænger dit bor til at blive slebet? Så er en borsliber en god investering frem for at købe et helt nyt bor. Vi fører et bredt udvalg af borslibere. Der er dermed god chance for, at du kan finde en sliber, der passer til dit bor. Alle vores borslibere er i den højeste kvalitet og har en god holdbarhed. Samtidig er de nemme at betjene, så alle kan bruge dem.

tryl værktøj

Magnetløfter

Med en magnetløfter kan du uden problemer løfte stålplader og rør i en enkel manøvre. Vi forhandler magnetløftere i forskellige størrelser, så der er en god mulighed for, at vi kan levere en magnetløfter med den ønskede løftekapacitet. Vores magnetløftere er nemme og sikre at betjene, og de kræver minimal vedligeholdelse.

Vi bruger primært magnetløftere produceret af Earth-Chain. Du kan læse mere om Earth-Chain her og Vertex her.

Hydraulisk skruestik

En hydraulisk skruestik anvendes til nemt og hurtigt at tilpasse spændvidden i forbindelse med bearbejdning af emner. Det er bl.a. en fordel, hvis man har behov for at spænde flere skruestikker med den samme spændkraft på én gang. Vi forhandler flere forskellige skruestikkere, der kan klare forskellige spændetryk.

Få et uforpligtende tilbud

Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller kontakt os telefonisk på 56 39 02 04 og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker at få et samlet tilbud på en større mængde produkter. Vi ser frem til at modtage din henvendelse!