Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Leave opspændingsværktøj

Opspændingsværktøj er en god løsning, hvis du har brug for at spænde metalemner eller andre emner op til bearbejdning. Vi fører et stort udvalg af Leave opspændingsværktøjer, der kan anvendes til forskellige emner. Et Leave opspændingsværktøj kan bl.a. anvendes til at sikre, at der opnås ens opmålinger på en række produkter.

Læs mere om producenten Leave her.

tryl værktøj

OK-VISE lavprofilklemmer

OK-VISE lavprofilklemmer er små i størrelsen, og de kan derfor nemt anvendes mellem emner uden problemer. OK-VISE profilklemmerne kan klare en spændkraft på op til 150 kN på trods af deres lille størrelse. Vi forhandler OK-VISE profilklemmer i flere forskellige størrelser og med forskellige kæbetyper. Lavprofilklemmerne kan både anvendes til store fleksible fremstillingssystemer og til enkelte maskiner.

Tool-Boy

Tool-Boy er et af de bedst sælgende monteringshjælpemidler i verden. Tool-Boy er en monteringsklemme, der kan anvendes til værktøj med forskellige adaptere. Med Tool-Boy er du sikret et enkelt, sikkert og hurtigt skift fra en værktøjsholder til en anden. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om Tool-Boy produktet.

Kontakt os

Få professionel vejledning

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der alle har en stor viden om hele vores produktsortiment. De står derfor klar til at vejlede dig i dit valg af OK-VISE lavprofilklemmer eller Tool-Boy, så du er sikker på, at du får de helt rette produkter. Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvilke produkter, vi kan tilbyde dig.

Bestil nemt dine varer i dag

Det er nemt at bestille OK-VISE lavprofilklemmer eller Tool-Boy hos os. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 56 39 02 04 og lad os give dig et godt tilbud. Vi ser frem til at modtage din henvendelse. Tryl Værktøj er din leverandør af OK-VISE og Tool-Boy i hele Danmark.